07. februar 2010

Napovejte oskarje in osvojite 10 000 $

Napovedovanje kdo bo dobil oskarja je redkokdaj več kot le zabavna igra za tiste, ki se za to zanimajo. Če ste 100%, da bo nekdo dobil oskarja, lahko sicer tvegate in na stavnicah položite nekaj denarja. Vendar imajo favoriti itak tako nizke kvote, da morate vložiti precej zajeten kup evrov, da bi se vam to sploh splačalo. Mo'Nique in Waltz sta na Bet and Win tako vredna le 1,05 in 1,03 enote, kar pomeni, da če nanju stavite 1 evro, dobite (v primeru njune zmage) 5 oziroma 3 cente. Najboljši kvoti imata filma District 9 in The Blind Side. V primeru, da eden od njiju dobi oskarja za najboljši film, bodo tisti, ki so nanj stavili svoj vložek dobili povrnjen kar 101-krat.

Fullscreen capture 7.2.2010 200940.jpg

Veliko je strani, kjer se lahko igrate brezplačno, vendar tudi nagrade niso prav bogate. Lani sem na rtvslo.si recimo dobil obesek za ključe in stojalo za mobitel z njihovim logotipom.
No, na uradni strani oscar.com so imeli včasih lepe nagrade sicer namenjene le Američanom, letos pa ima igra le tekmovalni značaj, ne pa tudi nagrajevanega.
A našel sem tudi stran, ki ponuja zares lepo nagrado, 10 000 dolarjev. Vsota se sliši sicer mamljiva, vendar bo razdeljena med vse tiste, ki bodo nagrajence pravilno napovedali v vseh 24 kategorijah. To pa ni tako zelo enostavno. Sodelovanje je brezplačno, le prijaviti se morate. Srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar