02. februar 2010

Dobro jutro, (ne)nominiranci

V Hollywoodu je še vedno zgodaj zjutraj, vendar je verjetno že pol mesta na nogah. Danes je namreč najpomembnejše jutro za to skupnost, ki dela in živi za film. Vsi, ki so imeli vsaj majhne možnosti, da bodo dobili nominacijo, verjetno sploh spat niso šli ampak so prebedeli noč in s težavo pričakali pol šesto zjutraj.

Nominacije v vseh 24 kategorijah so že objavljene na več ali manj vseh spletnih portalih, tule je povezava do enega izmed njih. O nominacijah bom seveda pisal še cel mesec, za enkrat pa si poglejte tale prispevek, ki na komičen način prikazuje današnje jutro marsikaterega razočaranega ne-nominiranca.

Tole je prizor iz simpatične komedije For Your Consideration, posnete leta 2006. V njej je na satiričen način prikazana usoda malega filma in njegovih glavnih igralcev, ko se na nekem blogu pojavi "buzzz" o možnih nominacijah zanje. Vse skupaj se potem vse preveč napihne, film še pred koncem snemanja priredijo tako, da bo ustrezal širšim množicam in potencialni nominiranci začnejo vadit svoje zahvalne govore. Potem, pa pride jutro nominacij...Catherine O'Hara je odlična, (odlična!) v tem filmu in spomnim se, da se je takrat precej šušljalo o možni nominaciji zanjo. A iz vsega skupaj, kot veste, ni bilo nič. No, vsaj izgubiti ni mogla, če že ni bila nominirana :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar